Camera-Sticker wel of niet?

Camera-Stickers attenderen bezoekers op camerabewaking.

Camera stickers zijn aan te raden voor een ieder die een (verborgen) camera heeft geplaatst in een bedrijf of woning. Op deze manier worden alle bezoekers en bewoners / medewerkers geattendeerd op de aanwezigheid van cameratoezicht. Dit kan vooral behulpzaam zijn wanneer eventuele beelden van de beveiligingscamera’s moeten worden gebruikt in verband met diefstal.

Camera sticker voor gebruik in bedrijf:
Vooral bij gebruik van (verborgen) camerasystemen binnen uw bedrijf is het met klem aan te raden gebruik te maken van stickers die bij de ingang(en) van het bedrijfspand worden geplaatst. Op deze manier kunt u tevens wanneer u gebruik maakt van verborgen camera’s en bijvoorbeeld een personeelslid betrapt op diefstal aangeven dat een ieder bij binnenkomst op de hoogte wordt gesteld van mogelijk gebruik van (verborgen) camera toezicht. Wel is het zo dat voor het gebruik van verborgen camera toezicht er nog meer factoren meespelen. Wanneer dit actief speelt kunt u het beste contact opnemen met een arbeidsrecht specialist of een prive detective om dit in goede banen te leiden.

Camera sticker voor gebruik woning:
Ook bij het gebruik van camera’s in uw woning geldt dat wanneer u bezoekers zoals een schoonmaker, nanny of ander bezoek bij binnenkomst in kennis stelt van de aanwezigheid van (verborgen) camera’s door middel van een camera sticker bij de ingang u later een beter uitgangspunt heeft wanneer u videobeelden van diefstal of vandalisme rechtsgeldig wilt gebruiken. Verder hebben camera stickers natuurlijk een afschrik effect en kan dit dus preventief werken tegen inbraken.

 camerabewakingsticker

Written by

Hier komt informatie over John

Comments are closed.