Winkel Beveiliging

Onze camerabeveiligingssystemen helpen niet alleen winkeldiefstal te verminderen. Maar biedt ook makkelijke opzoekmethodes aan om beelden snel te zien op het juiste tijdstip. Dit voorkomt uren lang zoeken, is nu een kwestie van minuten. Is de dief in beeld dan kan d.m.v. gezichtsherkenning in het systeem voorkomen dat de winkeldief opnieuw zijn slag gaat slaan. Met dezelfde camera’s kunnen wij ook klanten tellen en aangeven hoeveel mannen vrouwen en kinderen in de winkel zijn geweest. Informatie die zeer nuttig kan zijn voor de ondernemer. Onze camera’s kunnen samenwerken met uw kassasysteem zodat u direct bij kassa-acties de beelden erbij heeft. CTB gaat gewoon een stap verder als hier behoefte voor is en denken in oplossingen i.p.v. alleen beelden.

Camerabeveiliging met toevoegde waarde. Wij gaan verder als het om camerabeveiliging gaat.

Goede scherpe beelden zijn nodig om uw winkel, bedrijf of huis goed te beveiligen. Makkelijk kunnen terug zoeken naar gebeurtenissen die zijn vast gelegd. Duidelijke beelden die kunnen bijdragen tot de juiste actie.

Welke camerasysteem past het beste in uw situatie is de eerste stap die wij met u maken.
Wij kijken met een ander oog op de situaties, niet vanuit installatie oogpunt maar vanuit beveiligingsoogpunt. Wat moet in beeld gebracht worden, wat wilt u ermee kunnen doen en hoe kunnen wij dit zo goed mogelijk voor u uitvoeren tegen scherpe condities.
Voor de winkel moet het duidelijk de derving reduceren zodat er minder wordt gestolen en de ondernemer meer winst maakt. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere winkel optimaal in beeld brengen. Voor bedrijven zijn hele andere zaken van toepassing als toegangscontrole, procescontrole, terreinbewaking etc. Voor woningen zijn toepassingen vaak geheel anders wie staat er voor de deur voordat er wordt opengedaan, camerabewaking achterom?

Written by

Hier staat informatie over Peter

Comments are closed.